Servicii


    Societatea civila profesionala de avocati “Neagu Tunea” asigura asistarea si reprezentarea clientilor in fata organelor jurisdictionale si a instantelor judecatoresti precum si in fata Curtilor de arbitraj comercial

    Activitatea pre-judiciara, pentru prevenirea si evitarea litigiilor, este specifica societatii noastre. Asiguram servicii de mediere si purtam negocieri pentru solutionare amiabila a diferendelor. Apreciem ca incheierea unei tranzactii este preferabila unui litigiu ale carui costuri si durata nu sunt in controlul niciunei parti aflate in conflict.

    Rezultatul final corespunzator pragului de asteptare al clientilor, nevoia de a evita si de a minimiza costurile si durata procedurilor, precum si efectele pe termen scurt si lung ale demersurilor intreprinse in numele si pentru clientii nostri sunt criteriile de baza in stabilirea strategiilor de aparare si de valorificare a drepturilor si intereselor legitime ale clientilor nostri.

    Maxima protectie a drepturilor si a intereselor legitime ale clientului este asigurata prin stabilirea impreuna cu acesta a strategiei de aparare in cazul sau.

    Calitatea serviciilor noastre se datoreaza seriozitatii cu care abordam fiecare problema, a perseverentei in cautarea solutiilor inovative si mai ales a metodologiei folosite pentru rezolvarea cazurilor clientilor nostri.

Onorariile

    Onorariul avocatial se stabileste prin negociere pentru fiecare cauza ๎n parte, ๎n functie de urmatoarele elemente:

• timpul consacrat rezolvarii cauzei
• natura si dificultatea cauzei
• importanta interesului in cauza
• avantajele si rezultatele obtinute in beneficiul clientului

    Onorariul se percepe in baza contractului de asistenta juridica incheiat de Societate cu clientul si se plateste pe loc la avocat care emite chitanta sau se plateste prin transfer bancar, anticipat prestarii serviciului avocatial.

    Cheltuielile aferente activitatii prestate de avocat (taxe judiciare de timbru, timbru judiciar, onorariu de expert, executor sau notar, cheltuieli de transport, cazare si masa, ๎n cazul deplasarii ๎n afara localitatii si alte cheltuieli asemanatoare), vor fi suportate de client, separat de plata onorariului avocatial. Pentru cheltuielile mentionate se vor prezenta actele justificative.

    Clientul poate decide ๎n functie de necesitatile si posibilitatile sale pentru urmatoarele tipuri de onorariu:

• Onorariu per ora
• Onorariu fix
• Onorariu fix de rezultat
• Onorariu procentual de rezultat
• Abonament